kitten Orange

Omschrijving

Update van het gastgezin:

Orange komt nu echt los, nu hij met een sociale kitten samen verblijft. Hiji komt graag voor een knuffel en komt steeds meer om je heen kopjes geven.

Uit het 'toverballen-nestje' is dit  Orange, een prachtig mooi zwart mannetje met drie witte stippen op zijn borst en buik. Orange is een kitten van moeder Pien, die 6 verschillende kleurtjes kittens op de wereld heeft gezet. Orange is vriendelijk en een echte doerak als je met hem speelt. Ook spelen met veters, de stoffer of een touwtje vindt hij erg leuk.  In eerste instantie zal Orange een beetje afwachtend reageren op vreemde mensen, reden waarom hij niet geschikt is in een druk gezin met jonge kinderen die de kat graag op willen pakken. In het gastgezin waar Orange verblijft wonen ook honden en 2 volwassen katten, hiervoor is hij nog op zijn hoede maar ook nieuwsgierig.

Orange kan vanaf 10 juli naar een nieuw huisje. Hij zou graag met één van zijn broertjes of zusje geplaatst worden of bij een andere vriendelijke, sociale kat als kameraadje.

Heeft u interesse in dit kitten en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u mail sturen met uw contactgegevens naar info.docenschede@dierenbescherming.nl 
Zij zorgen dan dat het gastgezin contact met u opneemt.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, wij hebben de ruimte bij onze gastgezinnen namelijk weer nodig voor andere pleegkittens. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht