kittens Stoer en Yellow

Omschrijving

Update van het gastgezin:
Yellow wordt totaal een andere kat nu hij ontdooid is wil hij wel ge-aait worden (als je maar rustig doet) en vindt hij het allemaal niet meer zo spannend. Hij speelt graag met zijn grote vriend Stoer, dit is een leuke, sociale kat die Yellow over de streep trekt.
Yellow is vriendelijk maar kijkt even de kat uit de boom.  In eerste instantie zal Yellow een beetje afwachtend reageren op vreemde mensen, reden waarom hij niet geschikt is in een druk gezin met jonge kinderen die de kat graag op willen pakken. In het gastgezin waar Yellow verblijft wonen ook honden en 2 volwassen katten, hiervoor is hij nog op zijn hoede maar ook nieuwsgierig.

Yellow en Stoer kunnen vanaf nu naar een nieuw huisje. Zij verblijven bij gastgezin Anne.. 

Heeft u interesse in deze kittens en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u mail sturen met uw contactgegevens naar info.docenschede@dierenbescherming.nl 
Zij zorgen dan dat het gastgezin contact met u opneemt.

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, wij hebben de ruimte bij onze gastgezinnen namelijk weer nodig voor andere pleegkittens. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht