Muis

Omschrijving

Prachtige Muis, is het geen schoonheid?! (Meer foto's zullen nog volgen).

Muis is een lekkere ondeugd. Hij is de hele dag opzoek naar iets te spelen. Op dit moment vermaakt hij zich heel goed met zijn speelmaatje Jason. Het zou voor Muis dan ook erg leuk zijn om bij een andere speelse kat te komen wonen.

Muis woonde voorheen in een appartement. Dit was echter niet geschikt voor hem. Muis zoekt meer ruimte en wil ook graag naar buiten. 

Heeft u een plekje voor lieve Muis? En bent u voldoende thuis om hem veel aandacht te geven? Neem dan contact met ons op!

---------------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht