Mexx

Omschrijving

Stoere Mexx, een ex-kater van 4 jaar oud.

Mexx is een lieve kat maar weet ook goed wat hij wil. Hij is erg zelfverzekerd en loopt altijd stoer door onze kamer heen. Mexx vindt het fijn om buiten te komen. Ook vind Mexx het heerlijk om tussen de middag een dutje te doen. Voor Mexx zijn wij opzoek naar een plekje bij iemand die al enige ervaring heeft met katten en voldoende ruimte heeft voor hem.

Kleine kinderen en andere katten vinden wij niet geschikt om bij Mexx te plaatsen. 

Denkt u een fijn plekje te hebben voor deze grote kater? Neem dan contact met ons op!

-----------------------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht