Pinky

Omschrijving

Dit is Pinky, een gecastreerde kat van 12 jaar oud.

Pinky is bij ons gekomen omdat zijn eigenaar werd opgenomen in een verzorgingshuis. Helaas kon Pinky niet mee verhuizen. Pinky is een erg onzeker kat. Hij vind het bij ons allemaal erg spannend. Voor zijn eigenaar was Pinky een lieve kat maar dit zal veel tijd en geduld kosten. Pinky is netjes zindelijk en gedraagd zich voorbeeldig bij ons.

Wij zijn voor Pinky opzoek naar een plekje waar hij zijn laatste jaren in alle rust mag doorbrengen.

Denkt u een fijn plekje voor Pinky te hebben?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

---------------------------------------

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht