Janey

Omschrijving

Maak kennis met Janey, een onzeker, maar vriendelijk dametje van ongeveer 6 jaar oud.

Janey is bij ons gekomen omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. We merken dat ze nooit veel "vreemde" mensen heeft gezien, en daardoor vind ze ons maar eng. Stapje voor stapje begint ze ons wat te vertrouwen maar dit heeft nog een lange weg te gaan. Wij denken dat Janey gebaat is bij een huishouden waar veel rust en regelmaat heerst. Kleine kinderen of andere drukte zijn voor haar niet ideaal. Janey is een kat die altijd binnen heeft geleefd.

Heeft u een fijn plekje voor Janey en gund u haar nog een mooi leven? Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

--------------------------------------------


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht