Knorrie *rechts op foto*

Omschrijving

Dit is Knorrie, een knappe kerel van ongeveer 1,5 jaar oud.

Knorrie heeft absoluut niet de start gehad die je graag zou willen voor een kat. We merken dat hij daardoor geen vertrouwen in mensen heeft. Op dit moment heeft hij veel steun een zijn kamer genootje Janey. Samen zitten ze lekker tegen elkaar aan onder de deken. Als de kust veilig is komt hij er onderweg om even lekker buiten te gaan kijken.

Voor Knorrie zijn we opzoek naar een plekje waar iemand wil werken aan zijn vertrouwen. 

Heeft u een fijn plekje voor hem, met een mogelijkheid om naar buiten te gaan? Stuurt u ons dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie. info.docenschede@dierenbescherming.nl

----------------------------------------------


Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht