Bontje

Omschrijving

Lieve Bontje, een dametje van 11 jaar oud.

Bontje is een vriendelijke dame die erg gek is op aandacht. Bontje staat altijd klaar voor een knuffel en in onze opvang is iedereen dol op haar. Wel is het belangrijk om haar signalen goed te lezen, het blijft immers een dame. ;-)

Bontje vindt andere katten niet zo heel erg leuk. De andere kat in haar kamer heeft dan ook al een aandenken aan bontje op haar neus zitten. We zijn voor Bontje opzoek naar een plekje waar ze de laatste jaren van haar leven lekker vertroeteld word. Bontje komt bij ons graag buiten. We hebben het idee dat een tuin waar ze lekker in de zon kan liggen voldoende is voor haar.

Momenteel krijgt Bontje een speciale voeding. Dit vanwege wat overgevoeligheid van haar huid. Of ze dit haar hele leven zal moeten blijven krijgen is voor ons nog onbekend. Wellicht als de huid straks rustig is en ze een stabiel huishouden heeft dat ze langzaam weer over kan op normale voeding. 

Kleine kinderen en andere huisdieren zijn voor Bontje niet geschikt.

Denkt u een fijn plekje te hebben voor deze leuke dame?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

---------------------------------------------------

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht