Flip

Omschrijving

Maak kennis met Flip, een ondeugende ex-kater.

Flip is bij ons gekomen als "zwervertje" en helaas leek niemand hem te missen. Inmiddels is hij helemaal klaar om opzoek te gaan naar een nieuw plekje. Wij hebben Flip leren kennen als een enthousiate en speelse kerel. Stil zitten is niet zijn beste kant. Wij zoeken dan ook een plekje waar hij voldoende te doen heeft. Omdat hij af en toe nog wat kwajongensstreken heeft willen wij Flip niet plaatsen bij kleine kinderen.

Denkt u een fijn plekje te hebben voor deze enthousiaste kerel?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl.

----------------------------------------

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht