Guusje

Omschrijving

Dit is Guusje, een dametje met een geschatte leeftijd van 2 jaar oud.

Guusje is samen met haar kittens in een schuur gevonden. Ze droeg een bandje om haar nek, maar toch leek niemand haar te missen. Inmiddels zijn de kittens allemaal uitgevlogen en nu zoekt Guusje een plekje.

Guusje is erg onzeker en vertrouwd ons nog niet zo goed. Ze komt wel steeds meer tevoorschijn en een lekker bakje vlees doet wonderen. Guusje komt erg graag buiten. Wij denken dan ook dat een plek waar ze lekker buiten kan komen, maar waar ook haar brokjes klaar staan fijn zou zijn voor haar.

Veel drukte, kleine kinderen en andere huisdieren zijn niet geschikt voor haar.

Denkt u een fijn plekje te hebben voor Guusje?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woon situatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

---------------------------------------


Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht