Paddy

Omschrijving

Maak kennis met Paddy, een mooie jonge ex-kater.

Paddy is bij ons gekomen omdat de eigenaar niet meer voor hem kon zorgen. Paddy werd aan zijn lot overgelaten maar kwam gelukkig bij ons terecht. Inmiddels is Paddy klaar voor een nieuw start.

Wij hebben Paddy leren kennen als een vriendelijke en in het begin iets onzekere kerel. Ook is het soms wat een boefje. Uit speelzichheid wil hij nog wel eens in je broek hangen. Buiten zijn vind hij op dit moment nog erg spannend. Bij zijn oude baasje werd hij vaak naar buiten gestuurd. Dit was niet uit vrije wil dus op dit moment blijft hij liever binnen.

Voor Paddy zijn wij opzoek naar een plekje waar hij lekker kat mag zijn maar waar hem ook wat manieren worden bijgebracht. Door het ondeugende karakter van Paddy willen we hem niet bij kleine kinderen plaatsen.

Denkt u een fijn plekje te hebben voor Paddy? Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf en uw woonsituatie naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

-------------------

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht