Minie

Omschrijving

Hoi!

Ik ben Minie. Toen ik hier binnen kwam was ik een beetje een brompotje, want ik was mensen waarschijnlijk niet echt gewend. Ik ben namelijk op straat gevonden. Hier ben ik echter ontpopt tot een heel lief en leuk meisje.

Ik word graag aangehaald en vind het heerlijk om lekker een beetje te kroelen. Maar mijn echte passie is lekker spelen! Ik speel met alles wat er tot mijn beschikking is. Met mijn kattenvriendjes hier ren ik de hele kittenkamer rond! 

Ik ben op zoek naar een huisje waar ik lekker mag spelen en waar mijn nieuwe eigenaren mij verwennen met knuffeltjes en kriebeltjes. 

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht