Olaf

Omschrijving

Maak kennis met Olaf, een knappe kerel van 1,5 jaar oud.

Met Olaf is huis weet je één ding zeker. Elke dag is het een feestje in huis! Wij hebben Olaf leren kennen als een vrolijke allemansvriend. Hij is gek op aandacht en zal hier dan ook zeker om vragen. Met andere katten speelt hij er vrolijk op los. Dit is voor sommige katten dan ook wat veel van het goede. Met Bruno kan hij het in zijn kamer erg goed vinden. 

Helaas is er ook een minder leuk nieuws over Olaf. Hij heeft problemen met zijn nieren en zal daardoor levenlangs een speciale voeding moeten krijgen. Wij hopen dat Olaf ondanks dit toch een heel fijn plekje kan krijgen. 

Heeft u interesse in Olaf of wilt u meer informatie over zijn gezondheid? Stuurt u dan een mail naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

--------------------------------


Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht