Joy

Omschrijving

Dit is Joy een mooie grijze dame van wie haar leeftijd helaas niet bekend is. Zij is met een aantal andere konijnen bij ons gekomen omdat ze helaas niet zo verzorgd werden als had gemoeten. Joy is een onzekere maar ook nieuwsgierige dame, ze vindt het heerlijk om buiten in de ren rond te kijken en dingen te ondekken. Omdat ze nooit bij de vorige eigenaar zijn opgepakt vindt ze dit niet leuk maar wij denken dat je ze zeker heel tam kunt krijgen wanneer je erbij gaat zitten in de ren zodat ze uitzich zelf naar je toe kan komen.

Een leuke, vrolijke gecastreerde man aan haar zijde zou ze helemaal geweldig vinden. Heeft u interesse in Joy? Bel of mail ons dan voor een koppel afspraak.

Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht