Rouge

Omschrijving

Dit is Rouge, een gecastreerd mannetje diat gevonden is op straat en niet bij ons is opgehaald. Inmiddels mag hij op zoek naar een nieuw en liefdevol huisje bij een knappe dame. Rouge is naar de meeste mensen erg lief en laat zich makkelijk betasten, echter kan hij bij een aantal mensen ook wel eens pittig uit de hoek komen. Een plek met kinderen die graag met hun konijnen knuffelen, raden wij hierdoor niet aan.
Het zou voor Rouge wel erg fijn zijn als hij een leuk vriendinnetje krijgt.
-------------------------
Heeft u interesse en staat er geen 'gereserveerd' of 'ik heb baas' bij de foto van het dier? Dan kunt u langskomen, bellen of mailen voor een kennismaking.

Wij zijn geopend van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Tijdens openingstijden zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70
Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren,  hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht