Lola ( update )

Omschrijving

Dit is Lola haar leeftijd is helaas niet bekend bij ons , zij is bij ons gekomen omdat zij met haar hele familie waren  los gelaten op het rutbeek met een handje voer, nu zijn ze al een tijdje bij ons en al aardig tot rust gekomen met wat geduld en aandacht werden ze al snel wat minder onzeker. Zij laat zich oppakken en aaien, op nieuw terrein is zij nog wat bang en onzeker maar wij verwachten dat ook dit snel zal wennen.

Wij zoeken voor haar een plekje met een ander konijn die iets stoerder is en haar laat zien dat de wereld niet zo eng is. Wel is dit een groter ras en heeft dus meer ruimte nodig dan een gemiddeld konijn, zodat zij lekker kan rennen en spelen met een nieuw maatje.

Lola is inmiddels ingeent en kan opzoek gaan naar een nieuw gecastreerd vriendje.

4/2/2020: Inmiddels is Lola al aardig gewend bij ons en vindt ze mensen al een stuk minder eng wanneer je haar verblijf openend komt ze er meteen aan en wil ze op onderzoek uitgaan, ze is gek op brokjes en op groenvoer. Het is een nieuwschierige dame die het nu goed vindt als je der een aai wilt geven echter hele aaisesies vindt ze nog niks maar zoals ze het nu doet denk ik dat ze nog veel aaibaarder wordt. Het oppakken blijft niet haar favoriete ding maar dit is vanwege haar formaat ook niet aan te raden.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht