Flip

Omschrijving

Dit is Flip hij is bij ons gekomen omdat hij het op de konijnenheuvel niet naar zijn zin had. Nu zijn wij opzoek naar een definitief plekje voor hem. Flip is een jonge kerel die goed weet wat hij wil. Het liefst is hij de hele dag opzoek naar voeding of lekker aan het rondstruinen in de tuin. Flip is een grote kerel dus flink wat ruimte is van belang voor hem. Flip is een konijn die best wel gefixeerd is op zijn voer en kan gaan brommen, daarom denken wij dat hij niet geschikt is voor bij jonge kinderen. 

Flip is geen konijn die van veel knuffelen en aandacht houdt. Het liefst is Flip, gewoon konijn.

Heeft u een lieve dame waar Flip mee door het leven mag gaan? Neemt u dan contact met ons op!

-----------------------------

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht