Pip

Omschrijving

Dit is Pip een leuke actieve dame.

Haar leeftijd is niet bekend bij ons omdat zij is gevonden op straat. Pip is een echte avonturier en vindt het fijn en erg leuk om alles te zien vanaf haar nacht verblijf, wij zoeken voor haar een ruime plek waar ze lekker kan rennen en spelen samen met een leuke gecastreerde man aan haar zijde.

Heeft u een fijn plekje voor haar? Neemt u dan contact met ons op!

-----------------------------

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht