Snowy

Omschrijving

Fijn plekje gezocht voor Snowy.

Snowy is bij ons gekomen omdat haar baasje niet meer voor haar kon zorgen. Inmiddels is ze klaar voor een nieuw plekje. Snowy is een konijntje die alles best spannend vind. Het liefst zou Snowy samen met een gecastreerd mannetje een fijn buitenverblijf krijgen. Rennen, springen en graven zijn dingen die ze erg graag doet. Aaien en oppakken is daar in tegen niet aan haar besteed.

Heeft u een fijn plekje voor haar? Neemt u dan contact met ons op!

-----------------------------

Wij zijn momenteel alleen op afspraak geopend. Wij zijn telefonisch te bereiken op telefoonnummer 088 – 8 11 36 70 van ma t/m vr van 13:30 tot 17:00u en zaterdag tussen 10u en 12u. Mocht u geen telefonisch contact kunnen krijgen,  dan kunt u altijd een mail sturen naar info.docenschede@dierenbescherming.nl

Let op, het kan voorkomen dat wij meerdere interesse mails krijgen voor hetzelfde dier. Het dier is pas voor u gereserveerd op het moment dat er een kennismakingsafspraak is ingepland. Wij kunnen onze dieren maximaal 3 dagen voor u reserveren, hierin dient dus ook de kennismaking plaats te vinden. We vinden het namelijk erg belangrijk dat een dier niet langer dan noodzakelijk in onze opvang verblijft. Graag uw begrip hiervoor.

Asiel

Dierenopvangcentrum Enschede
Boswinkelbeekweg 10
7546 PA Enschede
Tel.: 088 - 811 36 70
E-mail: info.docenschede@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht