< Terug naar overzicht

Collecteweek 2018: help jij ons asiel?

28 augustus 2018

Het is bijna zover: de jaarlijkse collecteweek van de Dierenbescherming. Van 30 september tot en met 6 oktober 2018 gaan duizenden vrijwilligers langs de deuren. Help jij ook mee?

Om ervoor te kunnen blijven zorgen dat wij dieren in nood kunnen opvangen, hebben wij donaties nodig. En om die donaties te kunnen krijgen, hebben wij collectanten nodig. Dit zijn meteen twee manieren om ons tijdens deze collecteweek te kunnen helpen. Draag jij dieren in nood ook een warm hart toe? Lees dan hieronder verder om te zien welke manier van helpen het beste bij jou past.

Doneren in de collecteweek

Wekelijks komen er meerdere dieren in ons asiel binnen. Op jaarbasis zijn dat er door het hele land tienduizenden. Tienduizenden dieren die opgevangen moeten worden en verzorging nodig hebben. Verzorging in de vorm van eten en drinken, maar ook in de vorm van een medische check-up en eventuele operaties en medicatie. Iets wat wij maar al te graag doen, maar waar wij wel financiële hulp voor nodig hebben. En dat is dan ook dé reden dat de collecteweek voor ons zo belangrijk is: de collecte helpt ons te kunnen blijven doorgaan met wat wij graag doen. Het redden van dieren in nood. Alle donaties – klein en groot – helpen ons daarbij!

Aanmelden als collectant voor de collecteweek 2018

Een manier om je fysiek in te kunnen zetten, is door je als collectant aan te melden. Collecteren is niet alleen leuk, maar ook dé manier om met weinig tijd toch je stempel op de collecteweek te kunnen drukken. Ideaal wanneer je niet veel tijd hebt om vrijwilligerswerk te doen, maar net in de collecteweek wel wat uurtjes over hebt. Doordat je in je eigen woonplaats kunt collecteren en vaak zelfs in je eigen wijk, gaat het nog sneller.

Help jij graag dieren in nood, maar zoek je een manier waarop? Doe dan een donatie in de collectebus of meld je online aan als collectant. Help je ons asiel liever rechtstreeks met een donatie? Vul dan ons online donatieformulier in.