Spreekuur Kattengedrag

Geregeld krijgen wij de vraag om te adviseren over gedragsproblematiek bij katten. Door de vaak beperkte achtergrond van het probleem, adviseren wij gedragstherapie bij een kattengedragsdeskundige. Om tegemoet te komen in deze vragen werken wij samen met Sylvia Tijink van FELINITY, een gediplomeerde en professionele kattengedragstherapeute.

Wanneer gedragstherapie?

We kunnen ons goed voorstellen dat je niet direct overweegt om een volledig gedragstherapietraject te volgen. Daarom is het gedragsspreekuur geïntroduceerd. Soms kan een gesprek met een gediplomeerd kattengedragstherapeut al nuttig zijn. Je legt de situatie voor en krijgt direct concrete tips.Er zijn natuurlijk ook situaties denkbaar waarbij meerdere sessies gedragstherapie nodig zijn om het probleem op te lossen. Het is soms onverantwoord om mensen alleen van losse tips te voorzien. Wat voor de ene kat werkt, kan bij de andere kat averechts werken. De kattengedragstherapeut geeft daarom altijd advies op maat. Het uitgangspunt voor het geven van een gedegen advies is altijd het welzijn en de veiligheid van zowel het dier als de eigenaren.

Korting

Mocht je tijdens het kattengedragsspreekuur het advies krijgen om een volledig gedragstherapietraject aan te gaan, dan krijg je een fikse korting. Niet alleen wordt de € 15,00 van het consult dan bij haar in mindering gebracht, je krijgt daar bovenop nog eens € 10,00 korting, waardoor de totale korting op € 25,00 uitkomt. Hoe gedragstherapie bij Sylvia Tijink in z’n werk gaat en wat de kosten van zo’n traject zijn, lees je hier.

Afspraak maken katten gedragsspreekuur

Het gedragsspreekuur vindt plaats bij ons op het Dierenopvangcentrum in Enschede. Om een afspraak in te plannen, bel je rechtstreeks met Sylvia op telefoonnummer: 06-34 95 51 85.