Jackie

Omschrijving

Jackie is een hele lieve, wat onzekere dame van bijna 7,5 jaar. Jackie is bij ons terecht gekomen omdat de vorige eigenaar helaas niet meer voor haar kon zorgen. Zij is als pup uit Hongarije verhuisd via een Nederlandse stichting naar Nederland. Jackie vind alles erg spannend en het heeft daardoor ook een paar dagen geduurd voordat ze iemand ging vertrouwen. Nu, een aantal weken verder heeft zij zo haar eigen clubje met mensen bij elkaar gesteld die lekker met haar kunnen wandelen. Als Jackie je eenmaal kent, kom je eigenlijk niet meer van haar af. Kroelen is namelijk ook iets wat ze erg graag doet. Vreemde mensen, aparte voorwerpen, harde geluiden of onverwachte bewegingen blijven nog steeds erg spannend. Ook al hersteld Jackie hier redelijk snel van, moet zij hier nog wel een goede begeleiding in krijgen. De laatste 2 maanden voordat zij bij ons kwam is Jackie niet meer buiten geweest of heeft iets van beweging gehad en wel van alles te eten gekregen, waardoor Jackie heel veel extra kilo’s met zich mee moest zeulen. Inmiddels is zij hier al wel wat van kwijt, maar is nog niet op het gewicht wat zij hoort te zijn. Wat hierbij ook logisch is, is dat zij haar behoefte de laatste tijd binnen gedaan heeft. Maar in de tijd dat zij bij ons heeft verbleven heeft zij haar behoefte altijd netjes buiten gedaan, waardoor wij verwachten dat ze keurig zindelijk is. Zij heeft altijd samengewoond met een papagaai die los in huis vloog. Jackie is in huis waaks en blaft als ze iets hoort. Het commando zit kent ze goed, de rest van de commando’s zal zij nog moeten leren, mits u dit nodig lijkt. Naar andere honden op straat blaft zij en heeft in het verleden een incident gehad. Kinderen zullen voor Jackie veel te spannend zijn.

 

Hondentrainer aan het woord:

Jackie is een super lieve en enthousiaste hond als ze je eenmaal kent.

Ze houdt heel erg veel van knuffelen en kruipt het liefste helemaal in je als het kan.

Ze vind het ook heerlijk om lekker te rennen! Dus mocht u een fanatieke hardloper zijn kan zij prima een keertje mee om zo ook aan haar conditie te werken.

Jackie is echt een maatje voor het leven als u haar vertrouwen volledig heeft gewonnen.

 

Interesse? Stuur een mailtje (bellen heeft geen zin) met informatie over uw huissituatie naar gouda@dierenbescherming.nl

Onze honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht