Macho

Omschrijving

VERHUISD NAAR HET DIERENOPVANGCENTRUM SPIJKENISSE

Macho is een misschien wat vreemde kruising tussen een teckel en een rottweiler van bijna 3 jaar oud. Macho is een oude bekende van ons. Helaas is hij bij ons terug gebracht omdat Macho zich niet zo netjes gedroeg. Macho vond namelijk dat hij mocht bepalen wie er binnen mocht komen. Inmiddels is hij gecastreerd en hopen wij dat hem dit ook wat rustiger zal maken. Bij 1 van zijn eigenaren woonde Macho samen met een kindje van 9 jaar, maar dit veroorzaakte toch wat te veel spanning. Om deze reden plaatsen wij Macho niet in een huis waar kinderen aanwezig zijn. Macho is verder een vrolijke hond die wel in is voor een balspelletje. Na een aantal keer gooien kan hij zichzelf daarna prima vermaken door een potje voetbal met zichzelf te spelen. Met andere honden heeft hij over het algemeen geen probleem, wel heeft hij af en toe zijn voorkeur. Wij merken hier dat hij zijn naam eer aan doet, soms kan hij namelijk een erg grote mond hebben. Macho is katten in huis niet gewend, maar straat vind hij ze reuze interessant. In huis is Macho gewend aan een bench. Hij is erg waaks, zodra er iemand de tuin betreed of in huis komt, slaat hij aan en blijft doorgaan tot diegene weg is. Macho moet hierin leren dat dit niet wenselijk is en wij zoeken dan ook iemand die hiermee aan de slag gaat. Alleen thuis blijven is geen probleem voor hem bij zijn laatste eigenaar was dit nooit langer dan 3 uur.

Voor Macho zijn wij op zoek naar een rustig huis zonder kinderen en andere dieren. En een persoon die houdt van een uitdaging want Macho is geen beginnershond.

Bent u ook gevallen voor deze leuke verschijning en heeft u nog een plekje vrij voor hem? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken.

Bent u geïnteresseerd in een van onze honden? Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u ons een mailtje te sturen met informatie over uw huissituatie. Dit kan naar gouda@dierenbescherming.nl. Onze honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht