Skippy

OmschrijvingSkippy is zwervend aangetroffen hierom hebben wij helaas geen achtergrond informatie over haar. Helaas is ze ook niet gechipt maar toch weten wij wel zeker dat Skippy echt niet oud is. Ze is op ongeveer 1 jaar oud geschat.


Skippy is een kruising met een herder. Waarom denken wij dat er een herder in Skippy zit? Omdat er veel ras eigenschappen overeen komen. Atletisch, krachtig, gespierd, snel, intelligent, moedig en zeer actief. Een onvermoeibare hond die altijd wil werken. Zo is onze Skippy gelijk goed omschreven.


Toen Skippy net bij ons binnen kwam barstte ze van de energie. Ze sprong op haar achterpoten door de gang in, vandaar haar nieuwe naam, Skippy.  Ze blafte naar alles en iedereen en raakte heel erg overprikkeld. Gelukkig zijn we nu een paar weken verder en merken we dat er wat rust in Skippy komt. Ze raakt niet meer gelijk overprikkeld, ze heeft wat hondenvriendjes gemaakt en ze blaft niet meer naar bekende mensen. Ook is ze beginner in de denkspellen.

Wij zoeken voor Skippy een eigenaar met ervaring die het een uitdaging vind om Skippy geestelijk en lichamelijk bezig te houden. Wij hebben de start gemaakt maar de nieuwe eigenaar zal hier echt mee verder moeten. Wij verwachten dat ze gerust een paar uurtjes alleen thuis kan blijven, maar dit zal wel opgebouwd moeten worden. Ze kan geplaatst worden bij andere honden in huis. Buiten gaat ze wel naar vreemde honden blaffen, totdat ze kennis heeft mogen maken. Wij zoeken wel een huis zonder kinderen en katten.

Bent u geïnteresseerd in een van onze honden? Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u ons een mailtje te sturen met informatie over uw huissituatie. Dit kan naar gouda@dierenbescherming.nl. Onze honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht