Paige

Omschrijving

Paige is een lieve onzekere herder van ongeveer 1 jaar oud. Zij heeft haar hele leven in een kennel gewoond en moest aan alles wennen hierbuiten. Gelukkig vond ze mensen heel erg lief en als ze even rustig mag kennismaken dan is het ijs al snel ontdooit. Ondanks dat ze met andere honden in de kennel heeft gezeten vind ze deze heel erg spannend. Als ze ze buiten tegenkomt raakt ze hier zelfs van in paniek.
Inmiddels staat zij op kalmerende medicijnen en gelukkig is dit een nieuw medicijn zonder bijwerkingen. Paige doet het hier heel erg goed op. Ze loopt lekker buiten en vind alles interessant, inmiddels loopt ze ook achter kleine hondjes aan en van een afstandje zijn deze leuk.

Paige verveeld zich snel en gaat dan aan het kleedje of de deurmat zitten knagen wanneer ze alleen is. Als Paige in haar nieuwe huis even alleen thuis moet blijven adviseren wij haar in een bench te doen. Dan kan ze in dit gedrag rustig begeleid worden. Ook in zindelijkheid heeft zij nog training nodig, al doet ze steeds vaker buiten op het gras haar behoefte. Ze is heel leergierig, denkspellen vind zij erg leuk en ook het commando voor, zit en af kan zij inmiddels. Voor mensen met ervaring en die het leuk vinden om een hond te begeleiden is Paige een geweldig leuke uitdaging die veel liefde te geven heeft.

Wij zoeken voor haar een huis zonder andere dieren en kinderen en waar ze niet te lang alleen thuis hoeft te blijven.Voor Paige zijn wij op zoek naar een ervaren baas, die verder kijken dan haar knappe koppie. Om teleurstellingen te voorkomen vragen wij u ons een mailtje te sturen met informatie over uw huissituatie. Dit kan naar gouda@dierenbescherming.nl. Onze honden zijn alleen op afspraak te bezoeken.

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht