Baymax

Omschrijving

Let op: Wij zijn op zoek naar mensen met ervaring met het ras en uitval/najaag gedrag en mensen die bekend zijn met de clickertraining. Hoi allemaal, omdat het mij nog steeds niet gelukt is om een baasje te vinden heb ik besloten zelf in de pen te kruipen. Ik ben Baymax een kruising Australian Shepherd met een Border collie, ik ben zo mooi en doe zo mijn best waarom wil niemand met mij de uitdaging aangaan?
Ja ik snap wel dat ik een beetje stout was toen ik net binnenkwam, maar ik had geleerd om alles weg te jagen wat ik eng vond. Toen ik wat ouder werd vond ik het niet meer eng, maar ja de gewoonte he en de successen hihi iedereen ging weg voor mij als ik ze weg blafte. Maar nu weet ik hoe ik me moet gedragen. Als er mensen of voertuigen mij passeren moet ik naar de persoon aan de andere kant van de lijn kijken en als ik me dan goed gedraag krijg ik een klik van een gek apparaat en dat betekend altijd wat lekkers. Tegenwoordig hoeft t niet meer elke keer want ja ik ben nu bijna 1.5 jaar oud en dus een grote jongen geworden.
Als er een nieuw iemand met mij gaat lopen kijk ik natuurlijk wel even of deze mij ook goed kan beschermen en beloond voor goed gedrag, maar ja is dat zo gek?
Ik ben op zoek naar een huis zonder katten en kinderen, want dat is me allemaal veel te druk. Een hondenmaatje in huis die lekker wil spelen of waar ik van kan leren zou ik heel leuk vinden. Ook moet de baas wel bereid zijn om lekker actief met mij te zijn vooral in spel of geestelijke verrijking. Ik kan best wel even alleen thuis blijven of mee in de auto. Al met al niet heel veel gekke eisen toch? De baas moet wel bereid zijn om een paar keer met mijn begeleiders te trainen met dat apparaatje wat klik zegt, want dat betekend altijd wat lekkers en daar doe ik graag mijn best voor.
Zie jij mij als jouw ideale maatje mail dan snel naar gouda@dierenbescherming.nl voor het maken van een afspraakje met mij en mijn begeleider. Telefonisch is dit helaas niet mogelijk. 

Baymax heeft meegewandeld tijdens een aussie wandeling. Zien hoe dat gegaan is? Klik op onderstaande link:
https://youtu.be/drc4P8F4kic


Baymax is heel slim en word ook graag uitgedaagd: https://youtu.be/J34ANWydOOEAsiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht