Floor

Omschrijving

Floor is een lieve Rhodesian Ridgeback x Mechelse Herder – Rottweiler dame van 6 jaar oud. De reden dat ze in het asiel zit is omdat haar eigenaar moest verhuizen naar een 55+ woning en helaas geen ruimte meer heeft voor Floor.

Floor is een hele grote dame maar ondanks haar grootte heeft ze een lief en zacht karakter. Ze is soms wat onzeker en heeft even tijd nodig om je te leren kennen. Als ze je eenmaal kent is ze een ontzettend lieve hond. Floor is graag bij je en knuffelen vindt ze dan ook geweldig. Voor een koekje wil ze graag iets voor je doen. Lekker met een voetbal spelen vindt ze dan ook geweldig. Deze staat ze ook netjes af. Denkspellen vindt Floor nog een beetje lastig maar met wat hulp vindt ze het stiekem toch wel erg leuk.

Aan de lijn kan ze erg sterk zijn maar het ligt er ook geheel aan wie er met haar wandelen. Als je consequent ben dan loopt ze heerlijk met je mee.

Floor is niet z’n grote fan van andere honden en kan dan aan de lijn ook flink lelijk tegen ze doen. Wij zoeken dan ook een nieuwe eigenaar die stevig in zijn schoenen staat. Samenleven met een andere hond zit er voor Floor dan ook niet in. Katten zijn ook geen succes met haar.

De positieve eigenschappen van Floor zijn dat ze een trouwe, aanhankelijke hond is met een zacht karakter. Het is wel zo dat zij vooral in een rustige omgeving zich het fijnste voelt, een drukke plek in de stad is niks voor haar. Dit zijn te veel onbekende prikkels.

Nadat Floor gewend is kan zij best een paar uurtjes alleen thuis blijven. Mee in de auto vindt zij ook geen probleem.

Mocht u interesse hebben in Floor dan vragen wij u ons een mail te sturen met informatie over uw huissituatie. Dit kan naar gouda@dierenbescherming.nl. Onze honden zijn alleen op afspraak te bezoeken. 

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht