Angel

Omschrijving

Mijn naam is Angel. Ik ben een echte pretletter en vind het heel gezellig om met mensen te knuffelen, lekker te wandelen of te spelen. Ik heb altijd samengewoond met een klein kind maar dit vond ik niet altijd even leuk. Ik zoek liever een huis met oudere kinderen of gewoon volwassene die mij goed begrijpen. 

Van andere honden moet ik niet zo veel hebben. Ik wil ze liever op een afstandje passeren, want dan hoef ik me ook niet druk te maken. Want eigenlijk wil ik gewoon heel erg op mijn baas gericht zijn. Ik vind het heerlijk als mijn baas ook op mij gericht is en goed oplet en mij afleidt in spannende situaties en beloond wanneer ik het goed gedaan heb.

Omdat ik al een eind op weg ben naar mijn pensioengerechtigde leeftijd, ruim 10,5 jaar, loop ik liever meerdere keren per dag een ronde dan 1x enorm ver. In het verleden heb ik wat last gehad van mijn rug, nu gaat het goed maar het kan zijn dat ik in de toekomst wel wat nodig heb aan pijnstilling, maar dit geldt voor elke hond op leeftijd, dus daarin ben ik niet heel bijzonder.  

Verder vind ik het supergezellig als ik mee mag met de auto, dus een keertje ergens anders wandelen lijkt me heerlijk. Nieuwe luchtjes maken me blij.
Als het nodig is kan ik een paar uurtjes alleen tuis zijn, al vind ik het wel fijn dat je het even opnieuw opbouwt in mijn nieuwe situatie.

 Kortom, wat past er bij mij:

**lekker eten** knuffelen ** rustig huisje ** genoeg aandacht ** wandelen**

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar onze honden te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat u en de hond een goede match zijn, verzoeken we u vriendelijk de algemene vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar gouda@dierenbescherming.nl . Wij zullen dan contact met u opnemen. U kunt UITSLUITEND mailen, bellen heeft geen zin.
• Wat zijn uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer?
• Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
• Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren bent u van huis, etc.)
• Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? Hoe vaak per week komt dit voor?
• Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, afgesloten tuin of open tuin, etc.)
• Wat is uw ervaring met honden (ras, karakter, leeftijd etc.)?
• Welke huisdieren heeft u?

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht