Bobby

Omschrijving

Bobbie is een leuke kruising van 5,5 jaar die van oorsprong uit het buitenland komt. Hij is gelukkig al wel even gewend om in Nederland in een huissituatie te wonen. Hij is met pijn in het hart, samen met zijn vriendinnetje Daisy, bij ons afgestaan omdat het in de privésituatie niet meer ging.

Bobbie vind het gezellig om bij je zijn en zal ook van zich laten horen als je even uit zicht bent. In sommige situaties is hij wat onzeker. Hij vind de aanwezigheid van een andere hond erg fijn, hierom is hij op zoek naar een nieuw huisje waar al een andere hond aanwezig is. Alleen thuis blijven was in zijn vorige situatie geen probleem, wij verwachten dat als hij even de tijd krijgt om te wennen, dit in zijn nieuwe huisje ook geen probleem hoeft te zijn. Maar dit moet wel rustig opgebouwd worden. De basiscommando’s zijn bekend en in zijn vorige huishouden was hij keurig netjes zindelijk.

Een huis waar een kat aanwezig is, is helaas niet geschikt voor Bobbie. Hij zal hier zeker achter aangaan. Net als hij buiten ook achter de vogels en de eenden aan wilt. Met kinderen heeft hij geen probleem. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Zoekt u een leuk sociaal maatje voor bij uw hond? Lees dan snel verder.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar onze honden te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat u en de hond een goede match zijn, verzoeken we u vriendelijk de algemene vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar gouda@dierenbescherming.nl . Wij zullen dan contact met u opnemen. U kunt UITSLUITEND mailen, bellen heeft geen zin.

 

• Wat zijn uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer?

• Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?

• Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren bent u van huis, etc.)

• Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? Hoe vaak per week komt dit voor?

• Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, afgesloten tuin of open tuin, etc.)

• Wat is uw ervaring met honden (ras, karakter, leeftijd etc.)?

• Welke huisdieren heeft u?

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht