Keetje

Omschrijving

Ik ben Keet. Een leuke meid van 3 jaar oud. Een tijdje geleden in het asiel gekomen, en nu klaar voor een nieuw leven… een beter leven.

In de basis ben ik enorm vrolijk en blij; alleen vind ik het allemaal ook super spannend. Sinds kort durf ik al heel even aan het riempje te lopen, maar durf nog niet ver in de grote buitenwereld. De tuin vindt ik wat veiliger.  
Als de mensen dan heel vrolijk tegen mij praten en mij steeds belonen dan kwispel ik heel hard, maar als ik ook maar iets hoor of zie dan schrik ik me rot joh.

Waarschijnlijk vind ik in huis ook van alles spannend, daarom zou ik het ook fijn vinden als u al een hondenvriendje voor me heeft. Wel even opletten, want ik ben niet gesteriliseerd ;-)

Ik ben niet zo groot, maar als je me zo ziet en mijn corona-pondje wegdenkt, dan ben ik wel een heel fit hondje die, na rustig wennen en opbouwen, best wel een flinke wandeling kan hebben.

Als je mijn foto’s ziet zou je denken dat ik klein en schattig ben, misschien een ideaal schoothondje, maar ik heb geen zin in een leven op schoot. Ik zoek een baas die heel geduldig is en mij wil helpen de wereld te ontdekken. Hier vind ik al verschillende snuffel- en denkspelletjes leuk. Maar als ik moe ben en je helemaal vertrouw, dan kom ik heus wel even bankhangen bij je.

Wat ik verder allemaal weet en kan is nog een verrassing. Ga er dan ook van uit dat je nog veel tijd en geduld kwijt ben om mij te leren hoe een leven in jouw huis werkt. Qua zindelijkheid, qua alleen zijn, qua regels en gewoontes en qua gehoorzaamheid.

Ik krijg tijdelijk vanwege mijn angst een medicijn, dit moet mijn nieuwe eigenaar niet erg vinden om nog even door te blijven geven. Het is wel de bedoeling dat ik uiteindelijk zonder kan.

Zie je wat in mij?? En zou je vaker willen komen, zodat ik rustig aan je kan wennen? Stuur dan zeker een mail aan mijn verzorgers! Hieronder leest u hoe dat moet.

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar onze honden te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat u en de hond een goede match zijn, verzoeken we u vriendelijk de algemene vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar gouda@dierenbescherming.nl . Wij zullen dan contact met u opnemen. U kunt UITSLUITEND mailen, bellen heeft geen zin.

 

• Wat zijn uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer?
• Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
• Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren bent u van huis, etc.)
• Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? Hoe vaak per week komt dit voor?
• Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, afgesloten tuin of open tuin, etc.)
• Wat is uw ervaring met honden (ras, karakter, leeftijd etc.)?
• Welke huisdieren heeft u?

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht