Widget

Omschrijving

Een widget is een toepassing waarmee je in één oogopslag actuele informatie kunt zien over bijvoorbeeld het weer of het nieuws.

Nou geeft onze Widget iets andere informatie, bijvoorbeeld over zijn gemoedstoestand. Hij kan gaan spinnen als hij het naar zijn zin heeft of zich dan op zijn zij en rug rollen en trappelen met zijn pootjes. Als hij naar zijn voerbakje loopt, wil hij graag dat deze bijgevuld wordt.

Widget zat anderhalve maand in een leeg winkelpand. Toen daar een nieuwe eigenaar kwam, werd hij gelukkig opgemerkt en werden wij benaderd. Deze ervaring heeft hem aardig van slag gemaakt, dus we moesten niet teveel van hem vragen in het begin. Inmiddels hervind hij langzaam zijn vertrouwen weer terug en kunnen wij het contact met hem langzaam opbouwen. In het begin vind hij het nog wat spannend, maar als snel staat hij het toe om zachtjes gekriebeld te worden. Dit beantwoord hij met kopjes geven, maar je merkt dat hij nog steeds op zijn hoede blijft.  
Hierdoor zoeken wij een huisje waar geen andere dieren en/of kinderen zijn. Als hij eenmaal goed vertrouwd is, gaat hij graag naar buiten. 

U kunt uitsluitend reageren via gouda@dierenbescherming.nl

Meld hierbij uw:
-          Naam en Telefoonnummer!
-          Gezinssamenstelling en leeftijden van de gezinsleden
-          Zijn er andere dieren in huis en zijn deze katten gewend? En wat zijn de leeftijden?
-          Heeft u een balkon of een tuin waar de kat op of in mag?
-          Welke tijd en dagen bent u beschikbaar?
-          Gaat u binnenkort met vakantie?

Asiel

Dierenopvangcentrum Gouda
Groenhovenweg 501
2803 DL Gouda
Tel.: 088-8113490
E-mail: gouda@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht