< Terug naar overzicht

LeMore Media 2de opname

12 maart 2019

Mari Blanken van LeMore Media heeft weer een nieuwe opname gemaakt. Deze keer van een van onze kattenknuffelaars. 

Altijd al willen weten wat het werk van een kattenknuffelaar inhoud? 

Elke middag tussen 13.00 en 16.00 uur komen onze vrijwilligers langs om de katten extra aandacht te geven. Dit is heel belangrijk omdat wij zo meer te weten komen over onze katten en wat voor huisje zij zoeken.
De bange kat leert dat wij eigenlijk helemaal niet zo eng zijn, maar ook de kat die juist gek is op aandacht krijgt deze. Als een kat te weinig afleiding heeft kan deze zich gaan vervelen en dat is natuurlijk niet te bedoeling!

Meer weten over het knuffelen? Neem snel een kijkje:


Heeft u het vorige filmpje gemist? 
Het eerste filmpje wat LeMore Media heeft gemaakt gaat over het uitlaten van de honden. 7 dagen in de week van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 16.00 uur worden onze honden uitgelaten of mee gespeeld. 
Voor de honden in het asiel is het heel fijn als zij lekker naar buiten mogen om hun behoeftes te doen. Hierbij pikken ze ook nog extra prikkels op en leren wij onze honden goed kennen. Wat kan een nieuwe eigenaar van de hond verwachten tijdens het uitlaten? Maar er word ook indien nodig getraind met de honden zodat ze meer gewenst gedrag laten zien. Naast het uitlaten doen onze hondenuitlaters ook denkspelletjes met de honden. 15 minuten denken staat gelijk aan 60 minuten wandelen. De hond is bezig om te werken voor zijn eten en vinden het altijd heel leuk om op deze manier beloond te worden.

Meer weten over het uitlaten van de honden? 
Deze is te bekijken via: