Pension kat

Het verblijf

De katten zitten bij ons in een groepshuisvesting. Dit houdt in dat er maximaal 15 katten los bij elkaar in één verblijf lopen. Ze kunnen zelf kiezen of ze naar het binnen- of buitenverblijf gaan. Ook ’s nachts mogen ze kiezen. De verblijven staan vol met mandjes, kleedjes en krabpalen. De katten hoeven zich dus niet te vervelen. Ons dierenopvangcentrum heeft twee pensionverblijven. In totaal hebben we plek voor 35 katten.

Voer

We voeren de katten Royal Canin. Heeft jouw kat dieetvoer of speciaal voer? Neem dan voldoende voer mee. We kunnen jouw kat dan helaas niet in de groep plaatsen, omdat jouw kat anders meesnoept van de Royal Canin-brokken.

Inentingen

Katten die bij ons logeren, moeten geldig gevaccineerd zijn (Katten- en Niesziekte). De vaccinatie mag niet langer dan 1 jaar geleden gegeven zijn. We vinden het ook belangrijk dat jouw kat een identificatiechip heeft.

Katten zijn welkom in ons pension

Reserveer tijdig!

Voor de zomervakantie zijn onze pensionplaatsen behoorlijk snel volgeboekt. In januari krijgen we al volop reserveringen binnen. Wil je graag gebruik maken van ons pension, dan adviseren wij je er snel bij te zijn.

Interesse en voor het eerst?

Als je geïnteresseerd bent, heten we je van harte welkom om een keer te komen kijken in ons pension. Dit kan van maandag t/m zaterdag van 13:00 tot 16:00 uur, met uitzondering van de feestdagen.

Tarief per nacht

  • 1 kat    € 10,50
  • 2e kat  € 9,50
  • 3e kat  € 8,50

 

Terug naar pagina 'Pension'