Tommy

Omschrijving

Deze lieve kat heet Tommy! Tommy is een grote, stoere kater met een brede kater-kop!Tommy kon helaas niet bij zijn vorige eigenaar blijven. Daarom gaan wij nu op zoek naar een nieuw huisje.

Tommy is een kater van net 6 jaar oud. Tommy kijkt vaak wat nors, maar dat is hij eigenlijk helemaal niet! Hij was bij zijn vorige eigenaar niet echt een knuffel- of schootkat, maar vond een aai wel fijn. 
Tommy wil bij ons wel graag aandacht. Hier vraagt hij dan ook luid miauwend om, terwijl hij kopjes geeft tegen je benen! Hij vindt het heerlijk om over zijn hoofd gekriebeld en gemasseerd te worden; dit kan hem niet lang genoeg duren en geniet hier zichtbaar van! Verder heeft Tommy een rustig karakter en ligt hij vaak rustig in een mandje te slapen.
Wel heeft hij ook een eigen willetje, als hij het zat is laat hij dit wel duidelijk merken.

Bij zijn vorige eigenaar ging Tommy graag naar buiten, maar bij ons is hij vrijwel altijd binnen. Daarom zou het fijn zijn als de mogelijkheid er is om naar buiten te gaan, mocht hij dit in de toekomst toch willen. 
Bij Tommy's vorige baas ging het goed met kinderen die op visite kwamen. Ook hier gaat het goed met de kinderen die langskomen. Het is hierbij wel belangrijk dat de kinderen weten hoe ze Tommy moeten benaderen. Gezinnen met kinderen zijn daarom van harte welkom om kennis te maken met Tommy!
Honden zijn niet zo'n goede match, dat vindt Tommy eng.

Ook is hij héél erg gek op eten.

Komt u snel kennismaken met onze Tommy? 

Asiel

Dierenopvangcentrum Hengelo
Zilverstraat 30
7554 NH Hengelo (OV)
Tel.: 074-2504046
E-mail: doc-hengelo@ziggo.nl

Terug naar overzicht