Vriend

Omschrijving

Hoi! Mijn naam is Vriend.

Ik ben nu een paar weken in deze opvang en vind het best nog wel spannend. Er zijn veel vreemde mensen, het is best druk en er zijn allemaal geluiden die ik niet ken. Daarom verstop ik me vaak in een krabpaal: dan voel ik me veilig en kan ik alles goed zien!

Maar voor een paar snoepjes kom ik héél graag te voorschijn! Zodra ik het bakje of zakje hoor, steek ik mijn koppie buiten de krabpaal om te zien waar de snoepjes uitgedeeld worden. De verzorgers vinden het een 'leuk spelletje' om de snoepjes nét buiten mijn bereik te leggen, zodat ik wel uit mijn veilige verstopplekje moet komen. Dat spelletje had ik super snel door en nu kom ik me gewoon luid miauwend melden als het snoepjes tijd is! Knap van mij he? 
Soms probeert een verzorger me te aaien. Wat ik hier van vind weet ik nog niet zo goed.. Maar als ze me een snoepje er voor geven laat ik het wel toe. 

Omdat het in de opvang zo druk is, zou ik graag willen verhuizen naar een wat rustiger plekje. Een eigen huisje met lieve mensen lijkt me fijn! Omdat ik alles wel eerst wat spannend vind, zou het fijn zijn als die lieve mensen wel geduld met me hebben.  Het spreekt voor zich dat ze ook veel lekkere snoepjes moeten hebben, toch? 

Bent u zo'n lief baasje? Kom dan snel eens met mij kennis maken!

Asiel

Dierenopvangcentrum Hengelo
Zilverstraat 30
7554 NH Hengelo (OV)
Tel.: 074-2504046
E-mail: doc-hengelo@ziggo.nl

Terug naar overzicht