Kitten Kimara

Omschrijving

Hoi! Mijn naam is Kimara.
Samen met 7 broertje en zusjes zijn we naar het opvangcentrum gekomen. Helaas werd er bij dit baasje niet goed voor ons gezorgd vandaar dat het ook even duurde voor we er klaar voor waren om een huisje te zoeken.

We zijn allemaal ondeugend en dol op spelen, ravotten kunnen we als de beste en dan in middag heerlijk bij elkaar kruipen om te gaan slapen. We zijn hier prima op ons gemak en onze verzorgers willen ons ook liever niet kwijt maar we groeien als kool en een huisje waar we veel aandacht krijgen zou toch heel erg fijn zijn. Wel wil ik graag een speelmaatje ik heb op dit geen voorkeur vind iedereen even lief.
Kom je een keer kennis maken met mij en broertjes en zusje dit kan tijdens openingstijden. Als je zeker wil zijn dat ik er nog ben graag via mail of telefonisch contact met het dierenopvang nemen.

***** Kittens zijn bij ons geënt (soms 2 keer) en gechipt. De castratie of sterilisatie vind op een leeftijd van 6 maand plaats. Dit zit bij de adoptie kosten in de castratie of sterilisatie moet dan wel bij ons dierenarts plaatsvinden. Indien het bij eigen dierenarts gedaan wordt vergoeden wij maar een klein beetje.****

Asiel

Dierenopvangcentrum Hengelo
Zilverstraat 30
7554 NH Hengelo (OV)
Tel.: 074-2504046
E-mail: doc-hengelo@ziggo.nl

Terug naar overzicht