Smosy

Omschrijving

Hoi mijn naam is Smosy. Ik ben volgens mijn verzorgers een hele knappe Turkse angora poes. Ik was erg verlegen, maar dit gaat steeds beter! Ik laat me graag aaien, 'melk' dan met mijn pootjes en ga zelfs op mijn rug liggen zodat je mijn buik kan aaien! Ik kan het erg goed vinden met Nosy en lig veel met haar in 1 mand, daarom zoeken wij samen een huis. Een huis zonder kinderen, ivm het verlegen karakter van Nosy!
Samen met een aantal familie leden van mij ben ik naar het opvangcentrum gekomen.

Helaas konden onze baasjes door ziekte van mijn bazinnetje niet meer voor voldoende voor ons zorgen. Liefde hebben we genoeg gekregen, alleen ging het gewoon niet meer qua schoonmaken in en rond het huis. 

We hebben altijd met een groot aantal dieren samen gewoond. Daarom zoek ik een huisje waar 1 of meerdere soortgenoten wonen, of waar ik samen met 1 van mijn vriendjes heen mag verhuizen. Toen we naar het opvangcentrum kwamen waren we best angstig. Al die vreemde geluiden en geuren! Intussen zijn we al veel meer op ons gemak, maar in het nieuwe huisje hebben we ook weer wat tijd nodig om te wennen. Daarom zoeken wij een huisje bij mensen die ervaring hebben met ons ras of bij ervaren kattenmensen. Wij kwamen nooit buiten en willen dit liever ook niet (of enkel in een afgesloten ren!)

Voor meer info kunt u via de mail of telefoon contact met ons opnemen. Ik kan gereserveerd worden maar dit kan maar voor maximaal 1 dag.


Let op, door ons ras en de hogere dierenarts kosten, vragen onze verzorgers voor ons een hogere adoptie prijs (250,- per kat).

Vind u mij en mijn vriendjes net zo knap als dat mijn verzorgers dat vinden? Kom dan snel eens kennis maken!

Asiel

Dierenopvangcentrum Hengelo
Zilverstraat 30
7554 NH Hengelo (OV)
Tel.: 074-2504046
E-mail: doc-hengelo@ziggo.nl

Terug naar overzicht