Muguette

Omschrijving

Hoi mijn naam is Muguette. Een prachtige Turkse Angora dame van 7 jaar oud! Samen met een aantal familie leden van mij ben ik naar het opvangcentrum gekomen.
Ik ben een zelfverzekerde dame, die vooraan staat bij alles en dol is op aandacht! Dit is ook duidelijk aan mij te zien, ik ben namelijk een stuk forser dan de andere katten en krijg duidelijk het meeste voer van allemaal! Ook heb ik een prachtige dikke vacht, pluimstaart en pluimpjes op mijn oren!
Mijn verzorger zijn voor mij op zoek naar een huis met een andere zachtaardige (niet dominante!) andere kat, of naar een huis waar ik alleen mag gaan wonen. Wel is dan een vereiste dat ik veel aandacht krijg en niet hele dagen alleen zit. 


Helaas konden onze baasjes door ziekte van mijn bazinnetje niet meer voor voldoende voor ons zorgen. Liefde hebben we genoeg gekregen, alleen ging het gewoon niet meer qua schoonmaken in en rond het huis.  

We hebben altijd met een groot aantal dieren samen gewoond. Daarom zoek ik een huisje waar 1 of meerdere soortgenoten wonen, of waar ik samen met 1 van mijn vriendjes heen mag verhuizen. Toen we naar het opvangcentrum kwamen waren we best angstig. Al die vreemde geluiden en geuren! Intussen zijn we al veel meer op ons gemak, maar in het nieuwe huisje hebben we ook weer wat tijd nodig om te wennen. Daarom zoeken wij een huisje bij mensen die ervaring hebben met ons ras of bij ervaren kattenmensen. Wij kwamen nooit buiten en willen dit liever ook niet (of enkel in een afgesloten ren!)

Voor meer info kunt u via de mail of telefoon contact met ons opnemen. Ik kan gereserveerd worden maar dit kan maar voor maximaal 1 dag.


Let op, door ons ras en de hogere dierenarts kosten, vragen onze verzorgers voor ons een hogere adoptie prijs (250,- per kat).

Vind u mij en mijn vriendjes net zo knap als dat mijn verzorgers dat vinden? Kom dan snel eens kennis maken!

Asiel

Dierenopvangcentrum Hengelo
Zilverstraat 30
7554 NH Hengelo (OV)
Tel.: 074-2504046
E-mail: doc-hengelo@ziggo.nl

Terug naar overzicht