Open dag 2018

De Open Dag van DOC Hengelo is dit jaar op 3 juni a.s. !! U bent van harte welkom van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Zilverstraat 30 in Hengelo.

 

Zoals elk jaar is er bij Dierenopvangcentrum Hengelo een Open Dag, waar u kunt kennismaken met de opvang en u kunt ook de aanwezige dieren ontmoeten. DOC Hengelo vangt katten, honden, konijnen en cavia’s op. Op de Open Dag wordt een loterij georganiseerd met geweldige prijzen.

Er zijn ook diverse stands, waar u allerhande artikelen kunt kopen en er zullen meerdere leuke en leerzame activiteiten zijn.

Voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd, van creatief bezig zijn met o.a. een kleurwedstrijd met superleuke prijzen, geschminkt worden, van iets lekker genieten tot een kermisattractie.
Verder kunt u diverse versnaperingen kopen, waarvan de winst totaal ten goede komt aan het goede doel dat dit jaar gekozen is, een permanente kattenopvang voor niet herplaatsbare katten.

 

Dit jaar zullen alle opbrengsten van de Open Dag gaan naar onze nieuw te realiseren permanente kattenopvang. Dit is een opvang voor katten die niet herplaatsbaar zijn in een huiselijke omgeving. Wij willen deze katten graag een ‘forever home’ bieden. Er zijn in Nederland een aantal gespecialiseerde permanente kattenopvangcentra, maar deze zitten overvol. Door sponsoren, donaties, giften en ook het organiseren van bijvoorbeeld de loterij hopen wij voldoende geld op te halen om dit verblijf zo goed mogelijk te realiseren. 

Voor deze opvang zijn we nog op zoek naar een leuke naam. Voor de kinderen is het mogelijk om achterop de kleurplaat van de kleurwedstrijd een naam op te schrijven voor die nieuwe opvang. U kunt zelf ook mee doen. Bij de balie liggen tijdens de open dag formulieren waar u uw geweldige naam voor deze opvang kunt op schrijven met uw gegevens. Wordt uw bedachte naam gekozen, dan wint u een prijs en zal uw eigen naam bekend gemaakt worden als bedenker van de nieuwe naam van de permanente kattenopvang.