Rambo

Omschrijving

Rambo is een Amerikaanse Stafford van 6 lengtes jong. Wandelen vindt Rambo erg leuk!! Deze sterke kerel zoekt een baas die stevig in zijn schoenen staat en hem fysiek aan kan. Want tijdens het wandelen kan hij behoorlijk sterk zijn. Rambo lijkt zich niet altijd bewust te zijn van de persoon die aan de andere kant van de lijn loopt, maar door hem regelmatig terug te laten komen voor een koekje begint dit steeds meer te komen.

De reden dat Rambo bij ons is gebracht, is dat hij bij zijn vorige baasjes wegens gezinsuitbreiding niet langer kon blijven. Er was te weinig tijd voor Rambo maar hij verdiend zo veel meer.  Rambo kan af en toe tijdens het wandelen op een hond reageren. Om deze reden zou hij nooit los kunnen lopen. Om risico’s uit te sluiten plaatsen wij hem niet bij een andere hond of andere huisdieren.

Voor Rambo zoeken wij een eigenaar die bekend is met de verantwoordelijkheden die komen kijken bij het houden van een stafford, mensen met ervaring. Bij iemand die tijd heeft om met hem lange wandelingen te maken en balletjes te gooien. Rambo heeft samen gewoond met kinderen, dit ging prima, wel is Rambo wat lomp naar de kinderen toe. Omdat wij niet weten of Rambo alleen thuis kan zijn, zou het ideaal zijn als een nieuwe eigenaar (vooral de beginperiode) niet veel van huis is, waardoor het alleen zijn rustig opgebouwd kan worden. Rambo leefde altijd in de tuin en was daardoor noot alleen in huis, maar buitenshuis.

Heeft u een plekje voor deze spierbundel, lees dan snel het onderste stuk.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Dit om de rust van onze hond te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de hond een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer?
- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden??
- Wat is je ervaring met honden?
- Heb je momenteel honden? Zo ja, kan je aangeven wat voor honden?
- Heb je momenteel andere huisdieren dan honden? Zo ja, welke?
- Heb je je al georiënteerd in een hondenschool in de omgeving?
- Heb je al eens eerder een hond uit een asiel geadopteerd?
- Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? En hoe vaak per week komt dit voor?
- Wat is uw woonsituatie? (appartement, rijtjes woning, ect)
- Heb je een buitenruimte waar de hond kan zijn? Zo ja, is deze afgesloten?
- Heb je in de komende weken genoeg tijd om de hond thuis te laten wennen? Met andere woorden, heb je voldoende tijd om er voor te zorgen dat de hond de komende periode niet alleen hoeft te zijn?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht