Jenn

Omschrijving

Jenn is een greyhound van 9 jaar. Deze lieve rustige zachtaardige dame is opzoek naar een liefdevolle gouden mand. Ze is sociaal in de omgang met andere honden, dol op mensen en ze vindt het ook geen probleem om kinderen om zich heen te hebben.

Jenn is graag onder de mensen, zeer aanhankelijk, en vindt het dan ook niet fijn om alleen te zijn, samen met een andere hond is ze een stuk rustiger. Maar het alleen zijn zal rustig opgebouwd moeten worden.

Jenn kwam verwaarloosd binnen in de opvang, maar inmiddels is deze dame klaar voor haar nieuw thuis. We denken dat Jenn gelukkig zal zijn in een roedel, dit was zij in het verleden ook gewend. Heeft u nog een plekje voor deze lieve dame in uw roedel?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat u en de hond een goede match zijn, verzoeken we u vriendelijk  de algemene vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Wij zullen dan contact met u opnemen.
• Wat is uw Naam, Adres, Woonplaats en Telefoonnummer?
• Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden??
• Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren etc)
• Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, tuin afgesloten of open, ect)
• Wat is uw ervaring met honden (ras, karakter, leeftijd etc)? Vertel uitgebreid uw ervaring.
• Bij welke hondenschool heeft u zich al georiënteerd?
• Hoe gaat u de komende tijd de hond begeleiden als deze net bij u in huis komt.
• Hoeveel uur moet de hond alleen thuis kunnen zijn? Hoe vaak per week komt dit voor?
We vragen u bovenstaande vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Mails zonder voldoende info worden niet in behandeling genomen. Wij zullen een selectie maken van de binnenkomende mails en de meeste passende uitnodigen voor een kennismaking.
Onze gedragstherapeut is bekend met al onze honden en staat u de eerste 14 dagen kosteloos bij via whatsapp. Zo hoeft u nooit met een vraag te blijven rondlopen en kunt u wanneer u maar wilt om advies vragen.

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht