Kita

Omschrijving

Mijn naam is Kita en ik ben een heel verdrietig Poesje. Ik zit hier nu zo lang al meer dan 120 dagen de langste van allemaal, ik zie steeds katten komen en gaan, maar mij kiezen ze niet. Wanneer ben ik nu eens aan de beurt voor een boerderij voor het leven.

Heb jij een vast baantje voor mij? Veel loon vraag ik niet, per dag een handje brokjes en voor het extra als ik goed mijn best heb gedaan een beetje natvoer of een snoepje. In ruil daarvoor zal ik stinkend mijn best doen om uw terrein muis vrij houden.

Het buiten leven is waar ik mij thuis voel, opgesloten in een woonwijk hutje mutje op elkaar word ik niet gelukkig van. Heel de dag buiten struinen, en savonds tegen je aankruipen bij de haard/kachel is waar ik gelijk voor zal tekenen. Als het vertrouwen heel hoog is wil ik zelfs af en toe een aai over mijn bol, maar niet te veel natuurlijk.

Heb jij die Woonboerderij, manege of gewoon een grote tuin in een rustige wijk voor mij, dan kom ik heel graag snel bij je in loondienst. Voor interesse neem dan snel contact op met mijn verzorgers dat kan telefonisch 088-34 37 120 of per mail krimpen@dierenbeschreming.nl

Kat zoekt boer of buitenlui!!

Boerderijkatten zijn voor ons katjes die niet passen in een huiselijke situatie. Die zich niet prettig voelen in een toch beperkte omgeving met mensen te dicht in hun buurt. Boerderijkatjes zijn voor ons katten die zich graag overal vrij bewegen, lekker genieten van het buitenleven en op jacht gaan.

En voor ons mag het ook gaan om een normale woning met buitengebouwen en landerijen in de omgeving, waar zo’n kat op dezelfde manier kan leven. Natuurlijk is het wel de bedoeling dat de kat dagelijks voeding krijgt en als het nodig is een medische behandeling.

Echte boerderijkatten, of manegekatten, of schuurkatten, hoe je het maar noemen wil, het is maar een term. Dit type kat heeft bij ons altijd wel een mate van socialiteit naar de mens, en wil best af en toe aangehaald worden, maar dan wel wanneer het past in hun agenda.

De Boerderijkatten zijn kerngezond en als ze de deur hier uitgaan uiteraard ook allemaal geholpen. Zodat ze zich volledig kunnen richten op het buitenleven!! De boerderij katten mogen gratis bij u geplaatst worden, een donatie is natuurlijk altijd welkom.

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht