Lilly

Omschrijving

Kleine Lilly heeft al heel wat moeten doorstaan in haar jonge leventje. Ze is 2 maal drachtig geweest en heeft dit allemaal buiten op straat moeten doorstaan in haar eentje zonder lieve mensen die zich om haar bekommerden. Lilly is 1 jaar geschat door onze dierenarts, zij heeft haar ook gesteriliseerd, en bij ons is ze flink aangesterkt door haar veel liefde te geven en lekkere hapjes. Ze is nu klaar voor een zonnige toekomst bij lieve mensen die haar in haar waarde laten en begrijpen dat ze soms even tijd voor zichzelf nodig heeft. Als je Lilly is haar waarde laat wordt zij je beste vriendin en heb je er een hele lieve poes aan die graag bi je in de buurt is.

Lilly is gesteld op een rustig thuis zonder andere huisdieren en jonge kinderen. Heeft u een paleisje voor kleine Lilly? Lees dan hieronder hoe u kennis met haar kunt komen maken.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer?

- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?

- Wat is uw woonsituatie? Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?

- Mag de kat gedurende de hele dag door het hele huis (ook op slaapkamer)?

- Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?

- Heb je momenteel andere huisdieren? Zo ja, welke?

- Wat is uw ervaring met katten? Heb je al eens eerder een kat uit een asiel geadopteerd?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht