Moos

Omschrijving

Moos is een gezellige grote cypers/witte kater van bijna 7 jaar. Hij is in ons asiel afgestaan nadat hij door zijn 1e eigenaresse via Marktplaats was overgedaan aan een studentenhuis. In dit studentehuis verveelde hij zich rot en zo kwam hij bij ons in de opvang.
Moos is een erg aanhankelijke kat die juist graag overal bij betrokken wil worden en wil weten wat er in huis speelt aan de andere kant van de deur. Hij is dan ook altijd in je buurt te vinden en wil graag door het hele huis kunnen banjeren(ook op de slaapkamers). Ook komt Moos graag buiten, hij geniet bij ons in de opvang al enorm van zijn buitenverblijf. Moos is een speelse kat die graag achter een hengel aan rent. En als hij dan moe is van al zijn dagelijkse bezigheden dan komt graag naast je op de bank liggen chillen. Moos houd er niet van om zijn huis te delen met honden of kinderen. Andere katten accepteerd hij wel, al heeft hij zeer duidelijk voorkeuren. Voor Moos is het dan ook belangrijk dat zijn nieuwe baas(jes) veel thuis zijn, en het ook leuk vinden om samen met hem te spelen en hun activiteiten samen met opzichter Moos uit te voeren. Moos is niet geschikt om hele dagen alleen thuis te zijn, hij gaat dan uit verveling en frustratie, niet wenselijk gedrag vertonen.

Dus ook voor deze kanjer zijn wij opzoek naar de gouden mand! Kom je snel kennis maken?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer ?
- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
- Wat is uw woonsituatie? Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
- Mag de kat gedurende de hele dag door het hele huis (ook op slaapkamer).
- Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?
- Heb je momenteel andere huisdieren? Zo ja, welke?
- Wat is uw ervaring met katten? Heb je al eens eerder een kat uit een asiel geadopteerd?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht