Suzy

Omschrijving

Suzy een 3,5 jaar oude cypers/witte gesteriliseerde poes zoekt rustig thuis met tuin. Suzy is een poes die in het begin de kat uit de boom kijkt en even tijd nodig heeft om te wennen aan nieuwe situaties en nieuwe mensen. Ze is ruim een jaar buiten aan de wandel geweest doordat haar eigenaar zich niet meer om haar bekommerde. Ze heeft  toen zelf in de buurt een eetadres gevonden bij mensen die ook een kat hebben en zodoende is zij in het asiel gekomen.

Suzy zoekt een rustig thuis, zonder kinderen, honden of andere katten. Wel vindt ze het prettig om in de toekomst weer naar buiten te gaan, maar pas als ze zich binnen helemaal veilig voelt. We zoeken voor Suzy geen beginnende kattenliefhebber, maar juist iemand die ervaring heeft met katten die tijd nodig hebben om te wennen. Suzy heeft een vlooienallergie en kwam met een kale rug binnen. Het is dus belangrijk dat Suzy maandelijks een vlooienpipet toegediend krijgt zodat er preventief gehandeld wordt en zij geen last van jeuk kan krijgen.

Ben jij geduldig en heb je ervaring met schuchtere katten? Lees dan hieronder hoe je kennis kan komen maken met Suzy.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer?
- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
- Wat is uw woonsituatie? Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
- Mag de kat gedurende de hele dag door het hele huis (ook op slaapkamer).
- Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?
- Heb je momenteel andere huisdieren? Zo ja, welke?
- Wat is uw ervaring met katten? Heb je al eens eerder een kat uit een asiel geadopteerd?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht