Rakker

Omschrijving

Dit is Rakker. Rakker is een knappe vent van 11 jaar en staat volop in het leven, hij is leuk, gezellig, en speelt graag,
Rakker houdt van aandacht en vindt alles leuk en interessant. Echt een superleuke rode je weet wel kater die graag buiten een ommetje maakt. Dus we zoeken een huis met tuin.
Hij is buiten zwervend aangetroffen, hij liep al maanden rond bij verschillende mensen en ondanks diverse zoekacties heeft zijn eigenaar zich nooit gemeld. Onbegrijpelijk want hij is zo leuk.
Hij is door onze dierenarts rond de11 jaar geschat en helemaal klaar om zijn intrek te nemen in zijn nieuwe kattenpaleisje zonder andere katten of honden. Kinderen vanaf 6 jaar kan Rakker wel handelen, jonger die gaat hij liever uit de weg.
Rakker heeft helaas last van een te snel werkende schildklier en heeft hier 2 keer per dag medicijnen voor nodig. Dit moet hij de rest van zijn leven blijven slikken. Hij ziet er een beetje scruffy uit, maar hij voelt zich weer topfit. We zijn op zoek naar lieve mensen die de zorg van rakker op zich kunnen nemen en dit ook financieel aankunnen.

Kunt u Rakker een fijn thuis bieden? Lees dan het onderstaande gedeelte om te lezen hoe je met hem in contact kan komen.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer?
- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
- Wat is uw woonsituatie? Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
- Mag de kat gedurende de hele dag door het hele huis (ook op slaapkamer)?
- Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?
- Heb je momenteel andere huisdieren? Zo ja, welke?
- Wat is uw ervaring met katten? Heb je al eens eerder een kat uit een asiel geadopteerd?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht