Mickey

Omschrijving

Mickey is een zwart-witte gecastreerde kater van ongeveer 4 jaar oud. Deze lieverd zoekt een huisje waar hij alle vrijheid heeft  Mickey houdt met alle liefde je huis en tuin muis vrij en loopt graag dagelijks zijn ronde om er voor te zorgen dat er geen " indringers" zijn.

Wanneer Mickey's ruimte letterlijk en figuurlijk te klein wordt voor hem raakt hij snel overprikkeld waardoor hij ongewenst gedrag laat zien. Hij durft dan in je armen of benen te happen en/of te slaan. Dit gedrag verdwijnt wanneer hij niet meer zovéél prikkels binnen krijgt .Bij ons in de opvang wordt hij veel uitgedaagd in de vorm van spel en verrijking en zien wij dit gedrag dus helemaal niet meer. Mickey wil graag een huisje zonder jonge kinderen, andere katten of honden.

Mickey is ontzettend lief en grappig! Hij vindt het fijn om bij je in de buurt te zijn en zijn omgeving te onderzoeken , een goed gesprek kan hij enorm waarderen, en lekker languit naast je relaxen kan hij als de beste.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

- Wat is uw Naam, Woonplaats en Telefoonnummer?
- Wat is de gezinssituatie en heb je kinderen, wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden?
- Wat is uw woonsituatie? Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
- Mag de kat gedurende de hele dag door het hele huis (ook op slaapkamer).
- Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?
- Heb je momenteel andere huisdieren? Zo ja, welke?
- Wat is uw ervaring met katten? Heb je al eens eerder een kat uit een asiel geadopteerd?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht