Simba

Omschrijving

Hallo, mijn naam is Simba en ik zal kort wat over mijzelf vertellen. In april kwam ik bij mijn lieve verzorgers in de opvang nadat mijn baasje naar een verpleeghuis moest. Ik was daar erg verdrietig en ontdaan over en wist niet wat me overkwam.

Ik verstopte mezelf een maand lang in een hoog holletje, kwam er niet uit zolang er mensen waren en vond het allemaal erg spannend. Toen ik door had dat de mensen alleen maar het beste met me voor hadden kwam ik langzaam maar zeker tevoorschijn. Op mijn eigen tempo. Als mensen toch iets te snel te dichtbij kwamen kon ik wat agressief reageren omdat ik het niet vertrouwde.

Misschien denkt u nu dat ik geen lieverd ben maar dat ben ik zeker wel! Inmiddels heb ik de harten gestolen van mijn personeel in de opvang. Ze verwennen mij met snoepjes (die vind ik heerlijk en vind het echt fantastisch als mijn snoepjes worden verstopt) en ze spelen gezellig met me. Af en toe kroelen vind ik ook leuk maar als ik geen zin meer heb ga ik door het kattenluik naar buiten om de vogels buiten te begluren. Ik vind het heerlijk om buiten in het zonnetje te zitten zodat mijn mooie zwart-witte vacht gezond glanzend blijft. Ben namelijk best een knapperd, zeggen ze hier.

Mijn personeel hier vindt dat het tijd wordt dat ik mijn eigen huisje ga vinden dus ik zoek nu iemand die een rustig en voorspelbaar huisje heeft. Ik zal in het begin wel veel blazen omdat ik weer aan alles moet wennen maar als u genoeg tijd, geduld en liefde heeft met en voor mij dan zullen we zeker een mooie band gaan krijgen in de toekomst. Ik zou het fijn vinden als we aan elkaar zouden kunnen wennen zonder druk en hoge verwachtingen van uw kant. Dat ik gewoon de eerste tijd mijn eigen gang mag gaan. Dat ik niks moet en alle ruimte krijg om vertrouwen in u te krijgen. Mocht ik in het begin lelijk doen en naar u gaan blazen dan hoeft u niet te schrikken, hoor. Ik ben dan gewoon nog onzeker en dit zal met de tijd overgaan. Mijn huidige personeel moest tenslotte ook mijn vertrouwen winnen.

Heeft u een plekje over in uw huis en heeft u het geduld om mij uit mijn schulp te laten komen zodat we samen uiteindelijk vriendjes kunnen worden dan kunt u mijn personeel mailen.

Zij kunnen dan een kennismaking regelen. Hopelijk tot snel ziens!

Interesse? U kunt ons UITSLUITEND mailen, i.v.m. de drukte vragen wij u om ons niet te bellen, de selectie gaat per mail.
Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar de katten te komen kijken. Voor een zorgvuldige selectie verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Als u niets van ons hoort dan bent u niet door de selectie heen. Gaarne NIET bellen!!!!

Vragenlijst:
- Wat is uw Naam, Adres, Woonplaats en Telefoonnummer?
-Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden??
-Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren etc)
-Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, ect)
-Vertel iets over de buitenruimte van uw woning (tuin, balkon, afgesloten ja/nee etc)
-Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
-Op welke kamers van uw huis mag de kat komen of juist niet?
-Wat is uw ervaring met katten?
-Welke huisdieren heeft u?
-Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht