Misty

Omschrijving

Misty is een volslanke schildpad dame van 8 jaar jong. Als je bij Misty haar kamer binnenstapt dan komt ze snel aangerend voor een kroel. Ze is gek op spelen, de catdancer of een stokje onder een doekje laten verdwijnen zijn haar favoriet. Ook kan ze kroeltjes erg waarderen en is ze graag bij je in de buurt, maar opdringerig dat is ze niet. Op schoot zitten wil ze niet, maar wel graag bij je in de buurt zijn, bijv. naast je op de bank. Verder slaapt ze graag in het zonnetje op de vensterbank of gezellig op voeteneinde van het bed.

Misty en kinderen gaat prima voor een bezoek, inwonend is wat te druk, ze is gesteld op haar rust. Ook  zoekt ze een thuis zonder andere katten of honden.

Misty heeft spondylose en een beetje artrose in heup en polsen. Ze krijgt hiervoor nu aangepaste dieetvoeding ter ondersteuning voor haar gewrichten, en dagelijks een beetje pijnstilling door haar natvoer wat zij heerlijk op eet. Hiermee klimt ze alweer in de krabpalen en op de vensterbank, natuurlijk zou wat afvallen helemaal goed voor Misty zijn.

Voor Misty is het wel belangrijk dat haar nieuwe baasjes in het bezit zijn van een ruim huis of appartement, waar zij toegang heeft tot alle kamers, met katproof afgezet balkon.

Geïnteresseerd in Misty, lees dan onderstaande informatie. U kunt ons UITSLUITEND mailen, i.v.m. de drukte vragen wij u om ons niet te bellen, de selectie gaat per mail.
Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar de katten te komen kijken. Voor een zorgvuldige selectie verzoeken we je vriendelijk  de vragenlijst zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Als u niets van ons hoort dan bent u niet door de selectie heen. Gaarne NIET bellen!!!!

Vragenlijst:
- Wat is uw Naam, Adres, Woonplaats en Telefoonnummer?
-Vertel iets over uw gezinssituatie. Wat zijn de leeftijden van alle gezinsleden??
-Vertel iets over uw werksituatie (aantal dagen, hoeveel uren etc)
-Vertel iets over uw woonsituatie (appartement, rijtjes woning, ect)
-Vertel iets over de buitenruimte van uw woning (tuin, balkon, afgesloten ja/nee etc)
-Bent u op zoek naar een binnen of buiten kat?
-Op welke kamers van uw huis mag de kat komen of juist niet?
-Wat is uw ervaring met katten?
-Welke huisdieren heeft u?
-Hoeveel uur per dag bent u afwezig van huis?

Asiel

Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel
De Noord 102
2921 AJ Krimpen a/d IJssel
Tel.: 088-3437120
E-mail: krimpen@dierenbescherming.nl

Terug naar overzicht