Kinderfeestje

Een beestachtig verjaardagsfeest bij Dierenopvang Krimpen!

Ben je gek op honden en katten? Zou je graag een dierenasiel van binnen willen bekijken? Vier dan je verjaardagsfeestje bij ons.

Via een kijkje op de kattenafdeling gaan we naar onze feestruimte om jullie kennis over dieren en de dierenopvang te testen met een leuke (en lekkere) quiz. Daarna gaan we flink aan de slag om een leuke snuffelmat te maken voor je hond, kat, konijn of paard. Is er iemand zonder dier? Geen nood, de snuffelmat kan ook aan het asiel gedoneerd worden, onze dieren weten er wel raad mee!

Ten slotte gaan we, via de hondenafdeling, naar een veld om met 1 of meerdere honden te puzzelen. Ook mag je daar je eigen snuffelmat gebruiken, of houd je die liever nog even schoon? Uiteraard drinken en snoepen we tussendoor genoeg!

Jij een leuk feestje en de dieren geholpen! Waarom? Omdat jij 15 euro krijgt die je in onze honden of kattenspaarpot mag stoppen. Dat geld wordt alleen gebruikt om leuke extraatjes voor de dieren te kopen!

Informatie:

  • Voor meer informatie of beschikbaarheid whatsapp naar: +316 18476105
  • De feestjes worden uitsluitend gegeven op woensdag- en vrijdagmiddag van 13.30 – tot 15.30 uur. Zeker zijn van een plekje? Reserveer tijdig!
  • Kosten: 75 euro, voor maximaal 6 kinderen, daarna 10 euro per persoon.
  • Met welke honden er gepuzzeld wordt, is pas kort van te voren bekend. Uiteraard zijn de honden die wij gebruiken aan kinderen gewend.
  • Specifieke wensen kunnen altijd worden besproken.
  • Een kijkje nemen in de dierenambulance zit niet in het programma, maar als de ambulance er is, maken we zeker even gebruik van de gelegenheid.